Barnekultur er viktig, men det er ikke alltid veldig originalt. Noen ganger er det som lages for barn bare et oppkok av dårlige ideer i et håp om å tjene mye penger. I Norge er vi så heldige at vi har unike forfattere som skriver bøker til og for barn. Dette er bøker som tar barnas verden på alvor og ser virkeligheten gjennom deres øyne. Barn er kule skapninger som fortjener å bli tatt på alvor. Det gjør også bandet “Meg og kammeraten min”, som lager god musikk med så kule tekster at selv foreldrene digger dem! Her er det ellevill humor og fengende rytmer i sanger som blir elsket av alle kule barn.

Klær er bare en liten del av personligheten

Det er mange foreldre som er opptatt av det ytre og mener det er klesdrakten som gjør barn til kule barn. Dersom du vil, så Kjøp peak performance klær til barn, det gir dem definitivt en kul og flott stil – men klær er tross alt bare en liten del av personligheten. Det er viktig å la barnet få utforske andre sider ved seg selv, slik at det får en trygg indre base og vokser opp til å bli et menneske med mange dimensjoner. Les gode barnebøker, se filmer og hør på kul musikk. Klatre i trær og på fjell, kos med dyr og hopp i søledammer. La barn få være kule barn gjennom personlighet og væremåte, og ikke bare gjennom klesstilen.

La barn være barn

Det er viktig å la barn være barn. La de hygge seg med god musikk som er tilpasset deres tankegang og språk. Band som “Meg og kammeraten min” eller klassiske “Knutsen og Ludvigsen” gjør nettopp dette. De lager kvalitet på barns premisser og resultatet blir så bra at selv vi voksne blir som barn igjen. Vi trenger ikke lese amerikanske eventyrbøker når du heller kan berike ditt barns verden gjennom bøker om Kaptein Supertruse eller Doktor Proktor. Det vi trenger i vår tid der fokus på utseende og ytre verdier er så stort er å lære barna våre å bli kule, kloke barn gjennom kulturopplevelser og fellesskap. Da bygger vi en generasjon som bedre tar vare på hverandre