I dagens moderne samfunn vil man oppleve musikk nesten overalt man beveger seg. Musikk skaper som regel god stemning, men kan også påvirke deg ved at man slapper mer av og blir i bedre humør, slik at man for eksempel ubevisst bruker lengre tid i en klesbutikk enn man hadde tenkt til. Musikken som blir spilt er da nøye gjennomtenkt, og de fleste butikker har høyttaleranlegg i hele butikken.

I de fleste hjem i Norge i dag vil man finne et eller annet verktøy som kan spille musikk, enten det er en radio, en PC, et anlegg eller en liten høyttaler man enkelt kan plugge i mobiltelefonen. Tilgjengeligheten av musikk har aldri vært bedre, og det har aldri vært enklere å kunne høre på musikk hvor som helst og når som helst. Ved hjelp av mobiltelefoner og Internett er alt tilgjengelig til enhver tid, og det er ikke meningen at man skal kjede seg et eneste lite sekund.

Det har blitt opprettet flere Ulike strømmetjenester hvor man kan spille av all mulig musikk, og man kan søke seg fram til hva enn det måte være. Den nyeste musikken blir alltid tilgjengelig med en gang enten det er på Internett via YouTube eller gjennom strømmetjenester, som for eksempel Spotify.

Uansett hvilket type verktøy man velger å bruke vil de ulike tjenestene gi deg et bredt tilbud av det ferskeste og mest populære fra alle sangere, og det beste er at man har alt på et sted. Alt har også dermed blitt mer kompakt og enklere. Man er ikke lenger nødt til å kjøpe mange ulike CDer som samler seg opp og blir liggende. Hverdagen med musikk har altså blitt både enklere og bedre.